Hallo, wij zijn Evertys!

Als business partner streven we ernaar de groei van onze klanten te versnellen door net dat stapje extra te zetten. Dankzij onze grondige kennis van het bedrijfslandschap kunnen we oplossingen bieden die voldoen aan de verwachtingen van onze klanten.

Onze missie is om samen met jou de top te bereiken! Dit realiseren we door een diepgaand begrip van je behoeften en doelstellingen.

Onze waarden 

Dit staat voor ons centraal: onze toewijding aan een betrouwbare en kwaliteitsvolle dienstverlening, steeds met een oog voor het bouwen van succesvolle partnerships.

Integriteit

Bij Evertys staat integriteit voorop in alles wat we doen. We geloven in eerlijk, transparant en ethisch zakendoen.

Alleen het beste

We streven naar het allerhoogste niveau door innovatieve en op maat gemaakte oplossingen te bieden die tastbare resultaten opleveren. Onze experts halen voortdurend het beste uit zichzelf.

Samenwerking

We geloven dat de beste resultaten worden bereikt door samenwerking en effectieve communicatie. We luisteren actief naar je noden, gaan in open dialoog en werken als een vertrouwde partner nauw met je samen.

Maak kennis met het Evertys-team

We bouwen relaties uit met getalenteerde professionals die op zoek zijn naar de volgende stap in hun carrière. 

Onze missie spreekt voor zich: jouw carrière dromen begrijpen en je verbinden met opportuniteiten die resoneren met jouw unieke set vaardigheden, waarden en ambities. 

Ontmoet ons gedreven team, en aarzel niet om contact op te nemen. Jouw pad naar succes start hier, en we kijken ernaar uit om er deel van uit te maken!

 Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s!

Ben je pas afgestudeerd of al een ervaren professional en op zoek naar je volgende carrièrestap? Dan staat ons team klaar om je te helpen een nieuwe, zinvolle weg in te slaan. Of je nu op zoek bent naar een freelance opdracht, overweegt om als consultant aan de slag te gaan of een vaste baan zoekt, er zijn veel mogelijkheden te ontdekken op het vlak van HR, financiële en juridische dienstverlening.

Onze Talent Manager biedt je een waaier van mogelijkheden aan om je carrière in de juiste richting te duwen. Van opleidingen tot ondersteuning op de werkvloer, en je persoonlijke ontwikkelingsplan; jouw groeipotentieel maximaliseren is onze prioriteit. 

Ontdek hoe we jouw carrière accelereren

Als Talent Manager bij Evertys is het mijn taak om onze consultants te ondersteunen en te begeleiden. Wij zijn partners in jouw ontwikkeling en ons doel is een langetermijnsamenwerking. Onze initiatieven zijn telkens afgestemd op het profiel van de individuele consultant en we creëeren groeiplannen op maat.

Stéphanie Van Dyck
Talent Manager ‐ Evertys

Onze diensten

We werken samen met bedrijven van elke omvang, van startups tot gevestigde organisaties, in verschillende sectoren. Wij ondersteunen HR professionals, financiële managers en juridische teams die op zoek zijn naar uitgebreid advies om hun personeelsbeheer, financiële strategieën en wettelijke naleving te optimaliseren.

Van HR procesoptimalisatie tot financiële analyse en naleving van de wetgeving: wij helpen je obstakels te overwinnen en duurzame groei te stimuleren.

Ontdek al onze diensten

Evertys wordt met trots ondersteund door Sisu Group

Met meer dan 600 domeinexperts verspreid over 15 domeinen en meer dan 150 klanten is Sisu een groeimotor voor talent en een community van gespecialiseerde medewerkers.

Sisu Group is een ecosysteem van gespecialiseerde communities zoals Evertys.