Evertys wordt met trots ondersteund door Sisu Group

Met meer dan 600 domeinexperts verspreid over 15 domeinen en meer dan 150 klanten is Sisu een groeimotor voor talent en een community van gespecialiseerde medewerkers. Sisu Group is een ecosysteem van gespecialiseerde communities zoals Evertys.

Powered by Sisu

Bij Sisu staat talent centraal. De mogelijkheden zijn grenzeloos, als jij ook verantwoordelijkheid en eigenaarschap hoog in het vaandel draagt. 

Hoe brengen we dit tot leven? 

Wij bieden getalenteerde professionals mogelijkheden door middel van projecten, opleidingen en persoonlijke ontwikkeling met de nadruk op: 

  • Persoonlijke en professionele groei door kennisdeling en continu leren 
  • Competitieve en op verdiensten gebaseerde beloning 
  • Een team van experts dat je ontmoet tijdens onze leuke evenementen 
  • Een groot en internationaal netwerk van topklanten en interessante topprojecten

Bezoek Sisu

Waarom Evertys deel uitmaakt van Sisu

  • Sisu geeft haar merken de zuurstof die ze nodig hebben om zich te concentreren op het ontwikkelen van hun expertise. Daarnaast biedt ze centrale diensten aan die alle financiële, hr-, operationele en marketinggerelateerde processen afhandelen. 
  • Sisu is een stabiele en betrouwbare omgeving, ondersteund door een externe investeerder, Down2Earth Capital.

Deel uitmaken van Evertys betekent dat je deel wordt van Sisu en toegang hebt tot een dynamisch netwerk van specialisten in verschillende sectoren, wat zich vertaalt in interessante en zelf internationale carrièremogelijkheden!

Het ecosysteem van Sisu Group

Sisu is een ecosysteem van gespecialiseerde communities met een gedurfde visie op de toekomst. Ons ecosysteem biedt oplossingen op vlak van advies, staffing en training. Ontdek de Sisu communities hier. 

Kom meer te weten over Evertys

We bouwen relaties uit met getalenteerde professionals die op zoek zijn naar de volgende stap in hun carrière. 

Onze missie spreekt voor zich: jouw carrière dromen begrijpen en je verbinden met opportuniteiten die resoneren met jouw unieke set vaardigheden, waarden en ambities. 

Ontmoet ons gedreven team, en aarzel niet om contact op te nemen. Jouw pad naar succes start hier, en we kijken ernaar uit om er deel van uit te maken! 

Over Evertys