Dé business partner in HR, Finance en Legal domeinen.

Dit staat voor ons centraal: onze toewijding aan een betrouwbare en kwaliteitsvolle dienstverlening, steeds met een oog voor het bouwen van succesvolle partnerships.

Dit doen we voor jou

 Vertrouw op onze expertise 

Human Resources

Leg HR processen in ervaren handen.

Reken op ons team van HR specialisten. Zij gaan samen met jou HR uitdagingen aan. 

Financieel & Fiduciair

Verken de expertise van onze getalenteerde financiële en fiduciaire deskundigen.

Van vaste aanwerving tot uitbesteding, Evertys heeft alles in huis. 

Juridisch

Jouw trouwe bondgenoot op juridisch vlak 

Expertise in contractbeheer, het naleven van de wetgeving, verzekeringen, onderhandelingen en fusies & overnames. Waag de sprong en zet je zakelijke uitdagingen om in kansen. 

Evertys accelereert de groei van je business

Consultancy

Wij geven strategisch advies en praktische oplossingen op maat die voldoen aan jouw specifieke noden. 

Hoe? 

We werken nauw samen met jouw team om uw uitdagingen en doelstellingen te begrijpen. Daarbij zetten we onze expertise in om effectieve strategieën en actiegerichte aanbevelingen te leveren. 

Contacteer ons

Vaste aanwervingen

Naast onze adviesverlening zijn we ook gespecialiseerd in vaste aanwerving voor hr-, financiële en juridische diensten. Ons toegewijde team van rekruteerders heeft een uitgebreid netwerk en diepgaande sectorkennis om uitzonderlijke kandidaten te vinden, te screenen en te selecteren voor jouw organisatie. 

We begrijpen hoe belangrijk het is om de juiste match te vinden. Dankzij onze wervingsprocedure identificeren we de toptalenten die aansluiten bij jouw verwachtingen en de cultuur van jouw organisatie. 

Contacteer ons

Werken met Evertys betekent… 

Verandering en innovatie omarmen

Werken met getalenteerde experten

Professionals hun carrière verrijken

Kern bedrijfsactiviteiten optimaliseren

Operationele ondersteuning 

Navigeren doorheen de complexe wereld van HR, Finance en Legal kan uitdagend zijn. Onze operationele teams staan klaar om de handen uit de mouwen te steken om ervoor te zorgen dat jouw kernbedrijfsprocessen vlot verlopen. 

Het is duidelijk: elk departement heeft z’n eigen brandjes te blussen. Ons getrainde team weet van aanpakken en biedt je de steun die je nodig hebt. Blijf niet aanmodderen en breng jouw operationale activiteiten naar de volgende stap. 

Contacteer ons

Uitbesteding 

We zijn niet zomaar dienstverleners; we zijn jouw partner. Laat het detaillistisch werk in HR, Finance en Legal over aan ons zodat jij kan focussen op wat je het beste doet. 

Hoe gaan we te werk? Onze specialisten duiken met plezier in jouw processen, en bieden vervolgens uitbestedingsoplossingen op maat aan die gestroomlijnd zijn aan jouw business ethiek. Van HR tot Finance en Legal, Evertys staat voor je klaar. 

Contacteer ons

De steun, goede dynamiek en de motivatie zijn wat werken bij Evertys zo aangenaam maakt. We steunen elkaar, en als ik op zoek ben naar informatie word ik met de glimlach geholpen. Dat is waarom ik geloof dat Evertys een innovatief bedrijf is met een schitterende toekomst.

Hella Van de Voorde
HR consultant ‐ Sisu

Samenwerken?

Onze missie is om samen met onze klanten de top te bereiken! Hoe? Door een diepgaand begrip van je noden en doelstellingen.